People do the weirdest things – Vooral als ze bij twitter werken


Ha Judith,

Grijns, ik hoop dat je hem nog niet gezien hebt, maar de kans is natuurlijk klein bij TED talks. Zeker als ze over twitter gaan. Een bijzonder verhaal, verteld in een bijzondere stijl, door een bijzondere vrouw. Erg grappig! Ik moest er in ieder geval om lachen. Het zijn bijzondere tijden. Meer dan 500 miljoen tweets per dag op dit moment. Del Harvey controleert en zorgt voor de veiligheid van al deze tweets. Althans het meeste is geen probleem, maar bij zelfs 0,1% van 500 miljoen hebben we het toch over een groot potentieel aan ‘gevaarlijke’ berichten. In deze TED bespreekt Del over communicatie, context, content en hoe zei daar in haar unieke baan mee om gaat. En hoe aware we en zei moeten zijn.

Must see voor jou en voor iedere student šŸ˜‰

Groet Marcel

Geplaatst op 8 april 2014, in TED JAMs. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Kennis delen? Ja graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: