Vooringenomen?


Ha Marcel,

Ondankt de cursus creatief denken en handelen die ik heb gevolgd, vind ik divergent denken lastig. Die ideakillers hè 😦 . Ik liep er weer tegen aan tijdens de MLI-bijeenkomst toen we onze vragen rondom herontwerp van een curriculum divergent moesten formuleren. *WorstelWorstel*.

Vandaag kwam ik op mijn kalender onderstaande tekst tegen. Ik probeer geen vooringenomen standpunten in te nemen of ingebakken denkwijzen me eigen te maken. Met een frisse blik alles bekijken. Maar is dat zo? Kan dat eigenlijk wel?

ingekleurd

De breintest die ik gisteravond maakte, liet zien dat ik toch mijn creatieve rechterhersenhelft meer gebruik. Wetenschappelijke verantwoord? Denk het niet. Sommige spelletjes zijn wel gemakkelijk te doorzien 😉 Wel een leuk spelletje.

Hersenhelft

Veel plezier met jouw creatieve processen!
Judith

Over Judith van Hooijdonk

Informatie professional, fervent kennisdeler, HNW-fan, Social Media, Web2.0, Onderwijs2.0, Bibliotheek2.0 "Just start somewhere and make a world of difference"

Geplaatst op 27 februari 2014, in Miscellaneous en getagd als , . Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Kennis delen? Ja graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: