Posterpresentatie paper LA1 #MLI


Dag Marcel,

Vanmiddag heb ik mijn 4e feedbackmoment voor mijn paper. De afgelopen week heb ik veel tijd en energie besteed aan het schrijven van mijn paper. Ik blog liever šŸ˜‰

Ik wil dit formatieve moment wel benutten anders wordt mijn paper na 6 januari niet summatief beoordeeld. Ik was vrij om de vorm van de poster te kiezen, als het maar in 1 beeld zichtbaar en leesbaar was. Omdat ik mijn tijd nodig had voor schrijven, ben ik niet op zoek gegaan naar een leuke webtool. Ik heb me een uurtje creatief geamuseerd met powerpoint. Dit is het resultaat:Ā FBM4_PosterpresentatiePaperLA1

Uiteraard ook even gedeeld via Slideshare šŸ™‚

Ik heb voor degene die mijn presentatie volgen enkele feedbackvragen geformuleerd:Ā Is de opbouw logisch? –Ā Heb ik mijn onderzoeksvraag beantwoord? – Ik heb nu nog niets over het thema feedback opgenomen in mijn paper. Is dat nodig? –Ā Mis je nog andere elementen?
Het zou natuurlijk nog veel mooier zijn als ik ook via ons blog feedback mag ontvangen, dan laat ik hiermee ook de kracht van social learning zien. Ervaren doe ik het al šŸ™‚

Mijn feedbackvraag over het wel of niet opnemen van het thema feedback in mijn paper komt voort uit het belang van intrinsieke motivatie waardoor social learning plaatsvindt. Op het blog van Frans Droog las ik gisteravond over de 19 magische woorden van feedback: “Ik geef jou dit commentaar omdat ik hoge verwachtingen van je hebĀ en weet dat je deze kunt bereiken”Ā wetenschappelijk onderbouwd en al šŸ™‚ Dit sluit toch weer geweldig aan bij de 3 psychologische basisbehoefte van de mens: autonomie, relationele verbondenheid en competentie. Behoeften waardoor social learning plaatsvindt.

Wish me luck!
Judith

Over Judith van Hooijdonk

Informatie professional, fervent kennisdeler, HNW-fan, Social Media, Web2.0, Onderwijs2.0, Bibliotheek2.0 "Just start somewhere and make a world of difference"

Geplaatst op 16 december 2013, in MLI en getagd als . Markeer de permalink als favoriet. 3 reacties.

 1. Mieke van Riel

  De poster ziet er heel overzichtelijk uit. Je kunt in 1 oogopslag zien wat je in je paper hebt onderzocht. Goed om de belangrijkste bevindingen in de sterren te zetten. De opbouw is helder, je leidt de presentatie goed in, zodat alle gedrukte termen duidelijk zijn. De voorwaarden die je hebt geformuleerd zijn helder en duidelijk. Ze beantwoorden je onderzoeksvraag. Ik zou niet over feedback in je paper opnemen, omdat dit een heel andere richting/focus is. Dit is niet nodig om je verhaal te verduidelijken, je verhaal op zich is helder. Ik heb het idee dat je met het onderwerp feedback een heel andere kant op zou gaan.
  Ik mis nu de discussie, maar die ben je vast nog aan het schrijven. Sta je ook stil bij de probleem/gevaren rondom sociale leerling? Het is goed om dit onderwerp van beide kanten te belichten, zodat je ook twijfelaars over de streep trekt die allerlei beren op de weg zien.
  Succes met afronding!

 2. Michel Schreuders

  Opbouw is erg logisch.
  Onderzoeksvraag wordt deels beantwoord, vooral de voorwaarden beantwoorden is wellicht minimaal.
  Ik zou zeker de FB van de docenten verwerken.
  Ziet er goed uit met een duidelijk verhaal. Grtn Michel

Kennis delen? Ja graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: