Educause 2013 #edu13


Ha Marcel,

Nu nog echt maar een paar nachtjes slapen en dan vertrekken wij (jij, jouw Susan, mijn Frank en ik) naar Amerika! De aanleiding is ons bezoek aan de Educause, maar we hebben er natuurlijk nog een leuke vakantie eromheen gepland! Deze reisverhalen zal ik delen via mijn jujuutjesblog, dus voor de liefhebber  …

Op ons duoblog zullen wij volgende week (ja, in de herfstvakantie!) berichten over onze belevenissen op het congres in Anaheim. Wellicht dat collega Pieter Dekkers die ook met ons meegaat ook nog een paar gastblogjes of filmpjes 🙂 aanlevert?

De afgelopen weken hebben we met ons drieën de congresplanning op elkaar afgestemd zodat we van zoveel mogelijk thema’s wat oppikken en elkaar daarover kunnen informeren. Ik heb mijn selectie met alle bijbehorende info in Evernote gezet zodat ik op het congres hierbij aantekeningen kan maken voor de blogposts die geschreven gaan worden.
De mobile app staat inmiddels op mijn iPhone (helaas crasht deze constant) en op mijn oude iPad met iOS 5 werkt t ie niet. Misschien werkt de Android versie beter :).

Op internet had ik voor de zomervakantie de deelnemerslijst van de SURF studiereis naar de Educause gevonden (kan m nu niet meer te terugvinden :(). Ik heb verschillende congresgangers via LinkedIn benaderd om een meet & greet af te spreken. Ik heb nog niets gelezen over een SURF-borrel, wellicht dat deze via Twitter wordt aangekondigd? 😉

Ik heb er ontzettend veel zin in! En ik verheug me enorm op de keynotespeakers Sir Ken Robinson en Jane McGonigal! Wat boffen wij toch dat wij deze inspirerende personen live mogen zien en horen. Dat hadden wij niet kunnen bedenken toen wij ons aanmeldden voor het congres! Nu al dank aan Walter dat ik mag gaan! Ik vind het een groot voorrecht te mogen gaan! En samen met jou en Pieter dat is helemaal super!

Judith

dollar

PS. Frans loopt al sinds hij terug is van zijn Educausereis (2 jaar geleden) met 3 dollarbriefjes in zijn portemonnee :). Ik heb ze van hem gekregen. Iedereen van ons moet  1 dollar als fooi geven. Hij vond dat hij toen te weinig fooi gegeven had. Echt Frans hè? Doen we!

Over Judith van Hooijdonk

Informatie professional, fervent kennisdeler, HNW-fan, Social Media, Web2.0, Onderwijs2.0, Bibliotheek2.0 "Just start somewhere and make a world of difference"

Geplaatst op 9 oktober 2013, in eLearning en getagd als . Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Kennis delen? Ja graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: