The Hard Part is the Fun Part (convocation speech)


Ha Judith,

Tja na zo’n vakantie moet je rustig beginnen met bloggen. Dus ik begin met een reblog van iemand anders. Natuurlijk van Jane!

Vrijdag 30 augustus doe ik een aantal keren een welkomswoord voor studenten ICT bij ons op Zuyd. Jane mocht dit doen voor 4000 studenten in Miami! En Jane zou Jane niet zijn als ze dit met een game zou ‘opluisteren’… De boodschap ga ik zeker herhalen en dat is de boodschap dat de komende vier jaar voor de studenten een ‘game’ gaan worden. Een infinite game!

Lees Jane’s Blog hierover. Beter kan ik het natuurlijk niet vertellen 😉

Groeten Marcel (1)

you found me.

Flying planes Miami University 2013 convocation

On August 24, 2013, I spoke to the incoming freshman class at Miami University in Oxford, Ohio. To my great delight, my book Reality is Broken was chosen as the summer reading project, for all 4000 students. So I was happy to come speak to them in person — and even happier to design a special game for the occasion. Below is the text of my speech, which includes instructions for playing the game.

Please, if you are reading this, join in the game with us. Even if you’re not a member of any “Class of 2017”, you can surely imagine yourself four years from now, hopefully on the other side of some great obstacle or challenge that you are tackling now or hope to tackle soon. Imagine someone else, somewhere near you, is also facing a tough challenge — one they’ve chosen for themselves, like college, or a…

View original post 3.437 woorden meer

Geplaatst op 24 augustus 2013, in #14 Develop massively multiplayer foresight, Gaming, Inspiring. Markeer de permalink als favoriet. 1 reactie.

  1. Judith van Hooijdonk

    Of zo?

Kennis delen? Ja graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: