TEDx/plosie


Hi Marcel,

Mijn geweldige ervaring met het TEDx-event in Roermond smaakt naar meer šŸ™‚ Onze droom om een TEDxZuyd te organiseren is om allerlei redenen dit jaar niet van de grond gekomen. En eerlijk gezegd zal mijn energie de komende jaren in andere projecten liggen. Dus voorlopig blijf ik Zuyd wekelijks inspireren met een mooie TEDTalk in onze nieuwsflits I for you. Dat wordt door de lezers erg gewaardeerd šŸ™‚

Ook de uitnodiging van Tjeu Seeverens om een TEDx voor jongeren samen met Zuyd op te zetten is nog niet gelukt. Tjeu is betrokken bij TEDxEutropolisĀ en die organiseert zaterdag 24 augusutus in Aken en Heerlen haar 3e event. En ik ben erbij! Een TEDx met het thema Are we connected? moet ik natuurlijk bij zijn šŸ™‚ En Chris Kockelkoren gaat met me mee! šŸ™‚

TEDxEutropolis 2013: Are we connected? from Social Beta on Vimeo.

Ik weet inmiddels dat het organiseren van een TEDx-event aan allerlei voorwaarden moet voldoen, maar ‘selectie’van publiek gebeurt wel heel divers.Ā Zoals jij onlangs opmerkte kost een TED Live memberschip een aardige duit. De TEDx live-evenementen zijn soms gratis en soms hangt er een prijskaartje aan vast.
Bij TEDxRoermond moest ik motiveren waarom ik uitgenodigd zou moeten worden en vervolgens (als je door de commissie geselecteerd was), kon je een ticket kopen voor ā‚¬65,00. Het feit dat je geselecteerd wordt, geeft je het gevoel ergens ‘bij te horen’. Hetzelfde gold voor mijn aanvraag voor een invite voor TEDxMaastricht. Die heb ik ook binnen! Gratis en wel! Jij ook, en nog meer Zuyderlingen zullen we op 4 september in het Theater aan het Vrijthof tegenkomen. ‘Invite only’ geeft je inderdaad eenĀ Willy Wonka – golden ticket moment. Heerlijk.

TEDx043

Dat gevoel mist een beetje bij TEDxEutropolis. Ik heb gewoon voor 60 euro een ticket gekocht zonder noemenswaardige motivatie waarom ik erbij zou moeten zijn.

Na de zomervakantie in anderhalve week tijd 2 TEDx-evenementen in het zuiden van het land, een ware TEDx/plosie. Benieuwd of ik deze net zo fantastisch zal vinden als mijn first TEDx in Roermond. Je hoort het nog wel van me.

groet,
Judith

Over Judith van Hooijdonk

Informatie professional, fervent kennisdeler, HNW-fan, Social Media, Web2.0, Onderwijs2.0, Bibliotheek2.0 "Just start somewhere and make a world of difference"

Geplaatst op 9 juli 2013, in TED JAMs en getagd als . Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Kennis delen? Ja graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: