Bedankt


Zo zou het kunnen, Judith!

Als we nu iemand voor 0,4 FTE per faculteit vrijmaken om bezig te zijn met ICT in het onderwijs. 0,2 FTE betaald door de faculteit en 0,2 FTE centraal betaald. Zo maak je een link naar de faculteit die hard is, maar ook een harde link naar het kennisdelen op Zuyd niveau. Zo kunnen de ICTO collega’s op 1 dag in de week bij elkaar komen om best practices te delen, om kennis op te doen van wat er in de wijde wereld van ICTO gebeurd en om materiaal uit te wisselen wat ze in de verschillende faculteiten kunnen gebruiken. De interne 0,2 fte zijn dan ook echt gelinked aan ICTO zodat je daarbinnen ook kunt voldoen aan de ambities die de faculteit geuit heeft.

In het centrum van de 10 faculteiten zitten dan de mensen van het iTEam die kennisdeling stimuleren op ICTO gebied, die de ICTO collegas binnen de faculteiten ondersteunen en die kennis en best practices van buiten halen. Het centrum is ook bezig met het kijken naar de vernieuwingen die ons in de nabije toekomst gaan bereiken. Dit centrum kan dan ook beleidsgroepen, CvB’s, lectoren en directeurenoverleggen adviseren.

OverzichtStructuur

En ik hoop dat er dan ergens in een van die cirkels een rol voor mij is weggelegd. Ik neem met deze tekening afscheid van de middelste cirkel, althans sort of!

Bedankt! Dit was mijn laatste dag binnen het iTeam.

Gegroet het ga u goed

Marcel

Geplaatst op 31 januari 2013, in eLearning. Markeer de permalink als favoriet. 5 reacties.

  1. Ha Marcel, wat jammer! En het voorstel model is zeker interessant. Ik denk dat het goed is als iedere faculteit zijn eigen ICTO of iMedewerker krijgt zodat de lijnen naar het onderwijs, dat toch per faculteit erg kan verschillen, kort zijn.
    Veel succes met, hopelijk, een nieuwe uitdaging.

  2. Ha Marcel, ik sluit me aan bij Pieter. Maar ben wel blij dat je nu volledig bij ons bent…

  3. Judith van Hooijdonk
  4. Judith van Hooijdonk
  1. Pingback: De bloemen van Zuyd #blimageNL | 2 BE JAMMED

Kennis delen? Ja graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: