Trots op Zuyd Informatica/Technische Informatica


Ha Judith,

Long time no read! Ja ik weet het op de een of andere manier blijft het toch lastig om ‘bloggen’ hoger op de prioriteitenlijst te zetten. Het is druk geweest. Ja ik heb afgelopen week een week vrij gehad (en die had ik ook nodig) maar de weken/maanden daarvoor waren heftig. Heftig is niet slecht hoor, hard werken mag, ik moet alleen nog een manier ontdekken zodat ik dan toch kan blijven bloggen ;).

Na deze ‘werk’ zomervakantie gaat mijn aanstelling wederom veranderen. 2 werkdagen blijven over voor Team Media en 3 werkdagen gaan dan naar de opleidingen faculteit ICT. Ik ga daar samen met 2 collega’s onderwijscoördinator zijn van de opleidingen Informatica, Technische Informatica, Netwerk Infrastructure Design en Information Management. Van de eerste twee was ik tot en met nu teamcoördinator (sinds februari 2009). En ik ben trots op het team en op de opleidingen! Meer dan 100 aanmeldingen voor het volgend jaar, een top NSE score voor zowel TI als I (sommige roepen zelfs dat we eerste zijn)! Een succesvolle accreditatie vorig jaar van de Informatica. Maar vooral een leuke sfeer en een goeie band tussen studenten en docenten. Prachtig! Ik ben trots op wat het team van docenten en studenten in de afgelopen jaren (maar zeker ook daarvoor) heeft neergezet!

De gevolgen van mijn rolswissel, de gevolgen van het feit dat we meer facultair gaan werken bij ICT en de gevolgen van de ‘transfer’ van een van mijn dagen naar de faculteit kan ik nu niet helemaal overzien. Wederom weet ik wel dat op dit moment van het ‘nieuwe jaar’ en de ‘goede voornemens’ bloggen (wederom) op het lijstje staat, ook al wordt dat door sommige collega’s van de opleidingen niet als ‘werk’ gezien. Misschien een mooie uitdaging om te kijken of ik daar nog verandering in krijg vanaf deze nieuwe dag.

Groet Marcel

Geplaatst op 16 juli 2012, in Miscellaneous. Markeer de permalink als favoriet. 2 reacties.

 1. Kockelkoren

  Hé Marcel,
  Een van die sommigen ben ik. Als je alle punten optelt en middelt, dan zijn we nummer 1, met I op 1/100e verschil met Ti is het verschil groter met de nr 2. TI had zelfs een gemiddelde boven de 4 (max is 5). Het leukste echter is niet de hoge score, maar de weg waar we vandaan zijn gekomen. 2 jaar geleden stonden we nog ver onderaan. Mede dankzij onze acties (door jou genomen) op basis van de wensen van de studenten, hebben we nu wat we hebben.
  Ben benieuwd hoe de studenten de nieuwbouw, verbouw, gaan vinden…

  Studenten zijn dus ook trots op hun studie…

 2. Marianne Pauwels

  Hey Marcel, wat een succes voor jou en de jouwen met jullie faculteit en opleidingen!
  Proficiat. Zoals ik je ken ga er verder weer een succes van maken.

Kennis delen? Ja graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: