Studentpower! LAN Party


Ha die Judith,

Je vroeg via twitter om een blog over de ZuydLAN Party. Ik hoop dat we deze activiteit nog jaren door studenten kunnen laten organiseren. Want dan kan ik nog vele jaren meedoen. Het was wederom (3e keer) geslaagd en ik heb me goed gefrustreerd, euh geamuseerd! Tja je weet ik kan niet tegen mijn verlies en de studenten zijn natuurlijk way better! Spellen die ik gespeeld heb zijn Age of Empires 2, Trackmania, Starcraft, Unreal Tournament, Sing Star en Ascension (kaartspel) Grijns ik leg het je nog wel eens uit! Maar als je je afvraagt wat het is, dan kan Pieter dat heel goed uitleggen!

Groet Marcel

Geplaatst op 10 mei 2012, in Miscellaneous en getagd als , . Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Kennis delen? Ja graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: