Onderwijsdagen én Edubloggersdiner


Heej Marcel,

Super dat je mee gaat naar het Edubloggersdiner (of is het edubloggerdiner?)
Ik heb je aangemeld via de wiki en de centjes zijn overgemaakt.

Ik zou al wel gaan, maar samen is toch leukerder 🙂
Spannend om al die edubloggersgrootheden te ontmoeten. Velen ken ik via twitter en een enkeling heb ik al eens f2f ontmoet.
Het zal vast heel gezellig worden. Ik heb er zin in!

 

Heb je ook gezien dat er dit jaar een app voor de Onderwijsdagen beschikbaar is? Echt mooi.
Ik heb de OWD11-app inmiddels via de App Store (zoek op ‘onderwijsdagen’) op mijn iPhone en iPad geïnstalleerd, het is ook via iTunes te downloaden. Gelukkig voor jou is er ook een Android-variant :). Ook te vinden in de Android-market op ‘owd2011’.

Om de app te kunnen gebruiken moet je je eenmalig registreren, zodat je gedurende het congres allerlei meldingen kunt ontvangen.

Nu was ik al van plan om alleen de iPhone en iPad mee te nemen, maar nu weet ik het zeker.
Handig is het mobiele programmaboekje. Ik had het helemaal super gevonden als ik via de app mijn eigen programma kon samenstellen, maar dat moet ik nog via de website uitzoeken, om het programma vervolgens te printen (!) of te mailen.
Natuurlijk is het twitteracount van @OWD11 en de nieuwspagina van de OWDsite gekoppeld.
Tijdens de dagen zelf zal het zijn meerwaarde moeten opleveren. Ik ben benieuwd of de ‘Friend Loacator’ zijn werk goed gaat doen. Je kunt je alleen zichtbaar ‘maken’ voor vriendjes of voor iedereen. Tijdens de OWD in het Beatrixgebouw mag iedereen wel zien waar ik ben, lijkt me wel handig. Jou zal ik niet vinden, want deze functie werkt niet voor Android :S Maar wij vinden elkaar ook wel zonder Friend Locator 🙂

Nog een fijne vrijdag.
Judith

Over Judith van Hooijdonk

Informatie professional, fervent kennisdeler, HNW-fan, Social Media, Web2.0, Onderwijs2.0, Bibliotheek2.0 "Just start somewhere and make a world of difference"

Geplaatst op 28 oktober 2011, in Apps, eLearning en getagd als , , . Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Kennis delen? Ja graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: