Opening Brightlands Smart Services Campus


Ha Judith,

Afgelopen maandag was de opening van de Brightlands Smart Services Campus in Heerlen. Een Campus waarbij wij als Faculteit ICT, maar ook de opleidingen in Sittard en CMD te Maastricht betrokken zijn via het BISS (Business Intelligence and Smart Services). Het moet een campus worden waar rondom data, data management, data visualisatie, data intelligence en allerlei slimme oplossingen, adviezen en technologie daaromheen allerlei innovatieve projecten gaan ontstaan. Projecten waarbij bedrijfsleven, onderzoekers en studenten van Zuyd, UM en OU samenwerken.

Computable maakte een impressie:

 

 

Mooi dat er bedrijven, kennisinstellingen en overheden zijn in onze regio die hierin willen investeren!

Met vriendelijke groet,

Marcel Schmitz

Geplaatst op 16 september 2016, in Innovatie en getagd als , . Markeer de permalink als favoriet. 1 reactie.

  1. Judith van Hooijdonk

    Mooi om in het filmpje te zien dat er ook vrouwen betrokken zijn (zoals ‘onze’ Simone :)) want toen ik de foto’s van de opening zag, zag ik toch veel mannen in pakken met kalende hoofden … Ik begreep dat zelfs Prins Constantijn er tijdens de opening opmerkingen over had gemaakt šŸ˜‰ Het is echt een geweldig initiatief! Voor iedereen! Veel succes.

Kennis delen? Ja graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: