Back on track! Een nieuw seizoen…


Ha Judith,

Een nieuw seizoen is weer begonnen. Na inspirerende Olympische Spelen vol met het drama en mooie momenten beginnen we weer met goeie zin aan een nieuw seizoen Zuyd. Ja ik heb vorige week al wat warm gelopen, maar het mag geen naam hebben. Vandaag, met bijna alle collega’s terug op Zuyd is het pas echt begonnen.

Een jaar met allerlei nieuwe zaken voor me. Geen MT-lid meer, geen onderwijscoordinatorschap, geen studentzaken. Wel nog innovatie, wel nog ICT in het onderwijs en vooral onderzoek. Verschillende lectoraten, want ik blijf natuurlijk verschillende zaken leuk vinden, maar wel stap voor stap nu verder leren, verder studeren en verder groeien.

Bij onderzoek hoort, artikels schrijven, proposals maken en proberen om lezingen te geven op allerlei congressen. Spannend, maar zin in. Om daar een beetje ‘the hang’ van te krijgen heb ik me aangemeld als proposal reviewer voor de ELI conferentie in Houston, februari 2017. ELI is een van de onderdelen van Educause, bij ons bekender. Vanavond was daar een mooie, intropresentatie over het hoe en wat waar je als reviewer op moet letten. Als het goed is krijg ik in de periode 6 – 19 september een 15-tal proposals om te reviewen. Helaas mag ik daar niet inhoudelijk over bloggen, maar leren zal ik er zeker van. Zowel inhoudelijk als qua hoe een jury let op dergelijke proposals.

Ik duik nu weer in de IoT issue van de Educause Review, en ja de conferentie in het najaar blijft kriebelen. Wellicht volgend jaar?

In ieder geval voor dit seizoen veel plezier!

Groet Marcel

Geplaatst op 22 augustus 2016, in 2 B PhD JAMS. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Kennis delen? Ja graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: