Verbonden


Ha Judith,

Mooi verhaal, zowel op ons blog als op je persoonlijke blog. Bedankt voor het delen daarvan. Bedankt voor het delen van de rest van alles wat je deelt via persoonlijk contact online en offline. Ik heb gemerkt dat ik of door mijn chaotische karakter of door veel te willen doen in weinig tijd niet altijd adequaat schrijf of reageer op ons blog. En al zeker niet in jouw kwaliteit. Dus respect for your patience.

Online connecties zijn vergelijkbaar met de offline connecties en dat kan ik beamen. Het beste is nog als je een cross-over kunt creëren, waarbij je gebruikt maakt van het beste van de twee werelden. Maar het kan alleen als je durft persoonlijk te worden. Althans dat is mijn ervaring.

En toch merk ik dat dit botst bij het bloggen of het openbaar posten. Ik merk dat ik meer en meer Facebook Messenger, Whatsapp of LinkedIn messages gebruik in het 1-op-1 contact in plaats van de boodschap wereldwijd te posten op deze of andere blogs of op mijn Facebook timeline. En dan beschouw ik me als een open persoon. Hoe dat komt dat weet ik niet precies, maar ik weet wel dat dit me soms stopt om te schrijven. Of op moment dat je aan het einde van de dag nog op de bank hangt dat je het dan niet zo geschreven krijgt zoals je zou willen en dat het momentum voorbij is.

Het mooie van zo’n jaarwisseling is dat je opnieuw de kans krijgt om het dan vanaf nu wel te doen. Wel de juiste keuzes proberen te maken, wel de juiste connecties te gebruiken, wel te reageren, wel just do it doen in plaats van alleen maar zeggen, wel…

Welkom 2016, treat us great! Let us learn let us care let us beware let us share!

Gooje Roetsj

Marcel

Geplaatst op 31 december 2015, in Miscellaneous. Markeer de permalink als favoriet. 1 reactie.

Kennis delen? Ja graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: