Hackathon werkplekleren in de zorg op 11 en 12 december


Hallo Marcel,

Ik had je al eerder iets willen vertellen over de Evolva. Misschien heb je er al eens van gehoord? Het is een samenwerking tussen Cofely, Daelzicht, Gilde Opleidingen, Kersten Hulpmiddelenspecialist, Pergamijn, SGL, Zorg aan Zet, ZorgTechniek Limburg én Zuyd. Mijn collega’s Rienke en Harry zijn ook betrokken dit werkplekleren 3.0 initiatief. Op Zuydnet las ik over de hackathon die op 11 en 12 december plaats vindt. Een mooie aanleiding om nu dit blog te schrijven.

Mooi dit initiatief voor de hackathon. Docenten en studenten zijn uitgenodigd  om samen ‘het nieuwe leren’ en ‘het nieuwe waarderen’ vorm geven door voorbeelden uit de praktijk te delen, te luisteren naar elkaar en samen te leren!

HackathonWerkplekleren3.0

Klik op de afbeelding om de volledige uitnodiging voor deze hackathon te downloaden

Op hun werkelijk mooie informatieve website beschrijven ze hun ambitie mbt werkplekleren3.0. Zij zien dat naast het leren op de werkplek dit ook vooral plaatsvindt in een virtuele samenwerkingsomgeving. Het gaat om teamleren, informeel leren en digitaal leren. Hoe dit allemaal vorm moet krijgen, weten ze ook nog niet precies. Maar ze doen! En delen hun proces en voortgang via de website. Wel jammer dat de berichten geen social links bevatten, is voor mij wel voorwaardelijk voor informeel/sociaal leren 🙂 . De nieuwsbrief bevat gelukkig een RSS-feed, die is toegevoegd in mijn eigen RSS-krantje Feedly.

Klik maar eens door de site, dan vind je ook een blogbericht van Frits Benjamins en Marcel van der Klink. En kan je korte informatieve filmpjes zien over team lereninformeel leren en onderstaande over digitaal leren.

Goed bezig bij Evolva!
Judith

Over Judith van Hooijdonk

Informatie professional, fervent kennisdeler, HNW-fan, Social Media, Web2.0, Onderwijs2.0, Bibliotheek2.0 "Just start somewhere and make a world of difference"

Geplaatst op 16 november 2015, in Het Nieuwe Werken en getagd als . Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Kennis delen? Ja graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: