Imagazine. Mijn beeldverslag #MLI


Ja Marcel, de één van de laatste opdracht van de MLI is binnen! Mijn beeldverslag is met een goed beoordeeld!

Met veel plezier heb ik gewerkt aan mijn glossy. Hoe ik dat gedaan heb, lees je hier.
Als afronding van mijn tweejarige master Leren en Innoveren aan Fontys Hogescholen moest ik in een beeldverslag aantonen dat ik de verschillende MLI-rollen (excellente leraar, ondernemende ontwikkelaar, begeleider en gesprekspartner voor collega’s en reflective practioner) op masterniveau beheers en effectief kan inzetten in mijn werk, voor nu en naar de toekomst toe. Dit vormt de kern van dit beeldverslag. Via een zelfbeoordelingsformulier moest ik een soort leeswijzer voor de beoordelaar maken. Het moest immers in een half uur te lezen zijn. Per rol geef ik aan wat ik wilde leren bij aanvang van mijn studie, wat ik de afgelopen 2 jaar geleerd heb en hoe ik deze rol naar de toekomst zie. Wat anderen over mij zeggen, is te lezen in de tekstballonnen. Voor deze openbare publicatie vond ik het niet nodig naar de achterliggende verantwoordingsdocumenten te linken, ook de fragmenten van het interview met mijn leidinggevende heb ik verwijderd.

Basis voor dit beeldverslag vormen de ruim 200 blogposts die ik tijdens deze 2 jaar heb geschreven over en naar aanleiding van wat ik geleerd heb bij de MLI. Het was een mooie memory lane door 2 studiejaren via mijn blogs en de feedback die ik verzameld heb via diverse formulieren en tweets. Je kunt mijn beeldverslag downloaden als pdf op online lezen via issuu

Ik eindig mijn beeldverslag natuurlijk met oprechte dank aan allen die mij gesteund hebben: man en kinderen, familie en vrienden, collega’s, studiegenoten en docenten van de MLI, tweeps. En natuurlijk ook dank aan jou, blogmaatje. Jij was degene die 2,5 jaar geleden zei: ga studeren! Ik ben niet altijd blij geweest dat ik dit advies heb opgevolgd. Maar nu wel ontzettend trots dat het me, ondanks de emotionele periode rondom het overlijden van mijn moeder, gelukt is!

Nu nog mijn vakpublicatie afronden en dan hoop ik maandag het verlossend mailtje van de MLI te ontvangen.
Judith

 

Over Judith van Hooijdonk

Informatie professional, fervent kennisdeler, HNW-fan, Social Media, Web2.0, Onderwijs2.0, Bibliotheek2.0 "Just start somewhere and make a world of difference"

Geplaatst op 26 augustus 2015, in MLI. Markeer de permalink als favoriet. 5 reacties.

  1. Marcel Schmitz

    Het enige dat hier past is een groot applaus! Klasse gedaan! En hoe mooi verwoord en vormgegeven die laatste opdracht. Klasse… Groot respect op de manier waarop dat je bent blijven doorgaan. Dat het er in zat wist iedereen om je heen al, dat je wellicht al verder bent dan de studie is dat is dan mijn eigenwijze mening. Dat je dan op deze manier de zaak mooi afrond, eenzame klasse.

    Maar ja…… ik wist dat je het kon en weet ook dat je doorzettingsvermogen en discipline sterk genoeg is voor elke studie.

  2. Cindy ten Haaf

    Judith, Het is een waanzinnig mooi stuk geworden. Ik ben onwijs trots op jou, je hebt het ondanks alles met vlag en wimpel afgerond!

  3. Proficiat Judith. Super gedaan! Ons gesprek tijdens eerste jaars ontmoeten tweede jaars (incl foto) was één van die momenten bij de MLI die me bij blijven staan. Ik lees je enthousiaste BLOG met regelmaat en bewonder vooral ook de wijze waarop jij vanuit meerdere kansten een thema belicht vanuit perspectieven van auteurs. Succes met alles! groetjes Ester

Kennis delen? Ja graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: