Paperpresentatie #ORD2015 #MLI


Hi Marcel,

Vanaf woensdag zijn de Onderwijs Research Dagen 2015 aan de gang met het mooie thema ‘Verleidend onderwijsonderzoek: de sleutel naar succes’. Ik hoop dat ik mijn toehoorders ook kan verleiden met mijn onderzoek. Vandaag ergens tussen 13.00 en 14.30 mag ik mijn paper presenteren :).

Het gaat over online kennis delen en daarom staat mijn powerpoint ook al (secret) online. Ik zal de mensen uit parallelsessie 3 ICT (II) tot slot vertellen dat ze ook via ons blog feedback, tips, ontwikkelpunten door kunnen geven. Dat kan als reactie op dit blog, maar uiteraard ook via @jujuutje of via LinkedIn. Ach en de oude vertrouwde mail lees ik ook nog wel hoor 🙂

PaperpresentatieORD2015

Ik zal later bloggen over hoe het is gegaan. En nog wat later (als het onderzoek beoordeeld is) over de resultaten en conclusies. Voor nu heb ik de literatuurlijst in pdf beschikbaar. En dank ik nu voor de eerste keer Petra Swennenhuis die mij gedurende 2 jaar vanuit Fontys met veel geduld heeft begeleid.

Groet,
Judith

Over Judith van Hooijdonk

Informatie professional, fervent kennisdeler, HNW-fan, Social Media, Web2.0, Onderwijs2.0, Bibliotheek2.0 "Just start somewhere and make a world of difference"

Geplaatst op 18 juni 2015, in MLI en getagd als . Markeer de permalink als favoriet. 1 reactie.

  1. Cindy ten Haaf

    Het was een top presentatie Judith! Ik ben super trots op wat jij hebt laten zien. Die rol van excellente leraar is zeker in the pocket :-)!

Kennis delen? Ja graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: