Hattie of Hetty – eigenlijk zeggen ze hetzelfde


Ha Judith,

De MIND FRAMES van jouw HATTIE komen er eigenlijk op neer wat we al wisten. Los van het feit dat je als leraar/leider inspiratory en motivator moet zijn, moet je ook een manus-van-alles zijn. Ik zal niet zeggen dat ik aan alle MIND FRAMES kan voldoen of aan alle 11 houdingen voldoe, maar dat komt wellicht omdat mijn voorbeeld een andere Hetty is.

Maar wel ook het manus-van-alles type. Inspirerend, grappig, maar zeer serieus als het nodig is. Sterk, krachtig, klein, grappig. Een leider van een bijzonder team, maar zeker ook een leraar voor de mensen in haar team. Wellicht net zo’n goed voorbeeld als jouw Hetty.

Groet Marcel

Geplaatst op 2 september 2014, in 2 B PhD JAMS. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Kennis delen? Ja graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: