Van Swarm naar Facebook of Tripadvisor?


Ha Judith,

In je blog Door Swarm vind ik Foursquare geen leuk spelletje meer schrijf je dat je van de Foursquare af bent. Dat is onverwachts! Eigenlijk was je van ons tweeen de meest gestructureerde speler, zoals je in wel meer zaken de ‘meer gestructueerdere’ bent ;). Ik vind/vond het vooral leuk om iets met Foursquare te doen op het moment dat ik op vakantie was/ben. Los van de verschillende mayorships op plekken waar bijna niemand komt of waar niemand denkt om in te loggen, geeft Foursquare ook leuke tips voor activiteiten en/of restaurantjes etc. Maar goed dat kan ook via Google Maps of via Facebook.

En dat vraag ik me nu af? Aangezien je nu niet meer swarmed of squared is dat dan geen reden om Facebook meer te gaan gebruiken en ook de locatietool in te zetten? Of mis je dan toch nog het spelelement, het verzamelen van badges etc. Of kan ik nu meer reviews van je lezen op tripadvisor, waar je natuurlijk ook mee kunt aangeven waar je geweest bent en tips kunt achterlaten/lezen? Of is je exit van Swarm/Foursquare een exodus van location based social networking/gaming? Is er dan al iets voor in de plaats gekomen?

Grijns… volgens mij ben je niet de enige die foursquare, swarm, hive (?) problemen heeft.

Greetz Marcel

Geplaatst op 1 september 2014, in Social Media en getagd als . Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Kennis delen? Ja graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: