En waarom heb ik dit niet eerder gevonden: Homo Ludens magazine


 

 

 

20140511-093230.jpg

Ha Judith,

Heb je dat gevoel ook soms? Dat gevoel dat je denkt dat je goed bezig bent binnen een bepaald onderwerp. Dat je denkt dat je de interessante resources goed kent en alleen nog moet uitkijken dat je geen nieuwe interessante of internationale publicaties mist? En dat je dan verrast wordt. Met een (in dit geval) een heel magazine dat over dat onderwerp gaat?

Grijns, dat is mij namelijk nu gebeurd. Vertaald heet het magazine de spelende mens, maar Homo Ludens is echt geen onbekende regel in de Serious gaming wereld. En ook ik ben die woorden wel vaker tegengekomen en heb er ook naar verwezen vanuit ons blog. Maar dat er een magazine was? En dat deze uitgave nu gaan over Serious gaming in het onderwijs. Met boeiende artikelen over o.a. de effectiviteit. Dus snel lezen.

http://homoludensmagazine.nl/

Groet Marcel

P.S. Thanks 2 the tweetfeed van Monpellier Venture

Geplaatst op 11 mei 2014, in Gaming. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Kennis delen? Ja graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: