Eerste deelname aan gefunde kickstarter: Quadstick


Ha Judith,

In de week dat jouw crowdfund (bibliotheek) lijkt te gaan slagen heb ik ook mijn eerste deelname binnen aan een gefund project. Namelijk de Quadstick.

Ik heb over deze joystick voor gehandicapten al verteld bij de ICT draait door, maar het is nu duidelijk: project gefund, hij gaat er komen. Leuk! Goed om te zien dat we blijven innoveren om op die manier iedereen overal bij te betrekken. En ook al was ik dan maar een kleine sponsor dat maakt me niet minder trots.

Ik heb overigens in dezelfde week meegemaakt dat een project is teruggetrokken. Het ging zich om een minirobotje dat op een iPad maar ook op papier lijnen kan volgen en zo programmeerbaar is dat het intelligent gedrag kan vertonen. Als een levend spelpoppetje. Dit project had zoveel aandacht getrokken bij grote investeerders dat het van kickstarter is afgehaald. Dat kan dus blijkbaar ook. Ik ben erg benieuwd of, hoe en wanneer dat het er nu komt.

Ik heb nog wel een of twee kickstarter ijzers in het vuur, maar daarover later meer.

Groet Marcel

Geplaatst op 10 maart 2014, in Miscellaneous. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Kennis delen? Ja graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: