Yammer!


Tja het blijft yammer!

Ik heb het je vaker verteld Judith: een ontwikkeling binnen Zuyd, welke ontwikkeling dan ook, duurt minstens 2-5 jaar eer dat ‘ie opgepakt wordt. Dat geldt missschien ook voor enterprise social networking (micro style)’ zoals yammer. En je bent pas een jaar of 3 bezig volgens mij šŸ˜‰ Ik bedoel je hebt het echt wel goed geprobeerd hoor, het ligt dan ook niet aan jou; wij (!) zijn nog niet klaar voor yammer.

Inderdaad! Ik ook niet. Een blog zo nu en dan, twitter in het engels en een pilot filmpje dat wil er in digitale vorm nog wel bij me uitkomen. Maar op de een of andere manier is yammer een brug te ver. Facebook weer wel! Maar eigenlijk ook alleen om dat op dit moment het medium is van de studenten.

Wellicht ligt daar je sleutel. Bij de studenten! Zou je niet eens kunnen proberen om een lesvorm te verzinnen waar yammer in gebruikt wordt. Of een intern communicatiekanaal voor studenten via yammer, zodat ze feedback kunnen geven over de opleiding. Maar let op! Het moet wel van meerwaarde zijn ten opzichte van alle functionaliteiten op facebook. Brengt yammer dat? En is dat verschil dan een sellingpoint richting studenten? Als dat zo is, dan krijg je mij en een aantal van mijn collega’s zeker mee!

Niet dat onderwijs en onderwijsinnovatie een race is, maar je gaat het me toch niet maken dat Fontys wel aan de yammer komt, geinspireerd door jou, en dat wij arme zuyderlingen dan achter moeten blijven. Gewoon omdat je nog niet hard genoeg geschreeuwd hebt (of omdat wij nog niet hard genoeg geluisterd hebben). Kom op! Yammer some more! “Just keep swimming” zou Dorry zeggen.

yammer

Groet Marcel

Geplaatst op 16 november 2013, in Miscellaneous en getagd als , . Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Kennis delen? Ja graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: