Nieuwe bril? Er is meer dan alleen Google


Ha Judith,

Ik weet dat je pas een nieuwe bril hebt en ook ik ben tevreden met mijn huidige bril, maar als we dan toch door Silicon Valley gaan rijden, dan moeten we daar eens gaan shoppen voor een nieuwe bril. Daar worden de brillen van de toekomst gemaakt. En de brillen van de toekomst? Die zijn er nu al! De Google bril daar hebben we zelfs voor gekeken of we die in Roermond konden gaan bekijken, maar alleen bekijken voor bijna 300 euro was zelfs ons te gek. Maar wist je ook dat er alternatieven zijn? Jawel hoor! En ik heb er slechts in deze blog een tweetal, er zullen er vast meer zijn.

Om er in te komen, het filmpje over de Google Glass, zoals er meerdere zijn.

Glass Up is een tweede bril, die er stijlvoller (imho) uit ziet en die volgens mij voorzien is van vergelijkbare technologie. De prijs is in ieder geval een stuk lager šŸ˜‰ en hij lijkt dat te kunnen wat de Google Glass ook kan.

En dan een Android-a-like versie, die vanuit de sportwereld komt, de ReconJet

Geen onderbouwde studie, waarin ik op zoek ben gegaan naar ‘alle’ alternatieven, maar ik denk dat het goed is om te weten dat er alternatieven zijn en ook goed om ze de komende tijd in de gaten te houden. Want zo’n nieuwe bril willen we toch allemaal!

Groet Marcel (2)

Geplaatst op 18 juli 2013, in Technology en getagd als . Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Kennis delen? Ja graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: