Instant Messaging a mess or stand in for…


Ha Judith,

Hier is ‘ie dan, de BLOG over Instant Messaging! Eigenlijk mijn onderdeel uit de presentatie van onze eDingen cursus op 6 januari. Dus ik weet wel dat je hem al gezien hebt, maar ik wil hem toch ook even hier plaatsen, zodat ook de niet cursisten het kunnen zien.

De vraag is of Instant Messaging in het onderwijs juist zorgt voor een ‘mess’ of dat het een stand in is voor andere communicatiemiddelen. Natuurlijk is het antwoord dat het een extra communicatiemiddel is en niet een stand in. En je zult er zelf voor moeten zorgen dat het geen ‘mess’ wordt.

Want een mess kan het worden (althans in je hoofd, in jouw woorden een vorm van infobesitas) Zie maar hieronder 😉

Overigens hieronder nog twee links die het verhaal van Chris ondersteunen. De eerste is om SMS2Vote om uit te proberen. De andere is een Tour over Shakespeak

Greetz Marcel

Geplaatst op 10 januari 2011, in 21st century skills, Social Media en getagd als , , , , , . Markeer de permalink als favoriet. 1 reactie.

  1. Hé Marcel,

    Jouw demo was net zo Magnificent. Schermovername via MSN, super en in praktijk toegepast. Familie buiten Limburg had mijn hulp nodig (kon documenten niet meer vinden). Dus ik dacht…wat heeft Marcel ons nu geleerd, ga ik gewoon uitproberen… 😉 het werkt. 2 uur minder hoeven reizen, geen visum hoeven aan te vragen voor een ritje buiten de provincie (lol, xD).

    Wat betreft add-on in Powerpoint. Op de avond alleen een demo van Shakespeak gegeven, maar in mijn blog (kockelkorencj.blogspot.com) kun je ook lezen over de ervaringen van mij en van de studenten over de inzet van shakespeak en twitter.

    Smaakt naar veel meer.

    groet Chris

Kennis delen? Ja graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: