Shakespeak in de race voor Computable Award 2019


Hoi Marcel,

Eergisteren hoorde ik van Chris Kockelkoren, onze Mr. Shakespeak 🙂 , dat Shakespeak is geselecteerd door de redactie van Computable om zich vandaag, woensdag 23 januari, als één van de tien ict-projecten in het onderwijs, te presenteren aan een vakjury voor de Computable Awards 2019. Vijf projecten maken een kans op een nominatie in de categorie ICT-project van het Jaar in het Onderwijs, deze wordt op 29 oktober 2019 bekendgemaakt.
Lees hier de beschrijvingen van de tien ict-projecten.

Shakespeak is gericht op interactie met de studenten en is vooral goed te gebruiken in hoor- of werkcolleges. Shakespeak wordt binnen Zuyd met veel passie gebruikt en ondersteund door Chris. Op digitaledidactiek.zuyd.nl vind je meer informatie over Shakespeak bij Zuyd.

Succes met je pitch, Chris!
Supertrots op jou!

Groet,
Judith

 

Over Judith van Hooijdonk

Informatie professional, fervent kennisdeler, HNW-fan, Social Media, Web2.0, Onderwijs2.0, Bibliotheek2.0 "Just start somewhere and make a world of difference"

Geplaatst op 23 januari 2019, in Technologie-ondersteund leren en getagd als , . Markeer de permalink als favoriet. 1 reactie.

  1. Dank je Judith, we gaan het nodig hebben. Ik zal proberen de zaak vast te leggen en misschien een blogje…

    Maar deze nominatie is natuurlijk ook mogelijk door jouw werk. Ik zorg voor het enthousiasme en creativiteit in gebruik (vooral het eerste), maar borgen is niet mijn sterkste kant. Maar gelukkig hebben we jou in onze organisatie. Jij hebt ervoor gezorgd dat het wordt geborgd, informatie up-to-date blijft en het woord wordt verspreid. Dus je naam komt zeker voor in de pitch…als ik het binnen de 4 min haal…:)

Kennis delen? Ja graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: