Ervaringen gebruik Coursera MOOC: Serious Gaming Course


Ha Judith,

Deze week ben ik begonnen aan de Coursera MOOC van de Erasmus Universiteit over Serious Gaming. Wat ik gedaan heb is geprobeerd de gecertificeerde versie te doen. Gewoon voor de leuk en om van te leren (niet alleen van het onderwerp, maar zeker ook van de manier waarop zo’n MOOC werkt).

Het is nog de eerste week en het onderwerp is natuurlijk geen onbekende voor me dus het valt nog mee. Maar ik moest natuurlijk het quizje proberen wat er al stond. En daar ging ik toch de mist in 😉 De mensen van de Erasmus Universiteit hebben het zo gemaakt dat je daadwerkelijk de lectures gezien moet hebben en hier en daar heb ik wat ‘lompe’ foutjes gemaakt. Maar over 8 uur heb ik nog een poging en waarschijnlijk voor de volgende poging wel de lectures gekeken 😉

Ik ben benieuwd naar de reviews op mijn ingeleverde assignments, maar toen ik zelf wilde reviewen ging het technisch mis. Coursera heeft dan een helpcenter met FAQs en daar stond mijn probleem niet in. Dus maar naar de chat. En daar werd ik inderdaad geholpen. Of het nu een bot was met de naam Henry of iemand aan de andere kant van de wereld die zich Henry noemde het hielp. Gebruik Chrome was het uiteindelijke antwoord en nu kan ik inderdaad een aantal andere collega’s reviewen. Dus wederom aan de slag. En ik hou je op de hoogte. Momenteel heb ik nog niet echt iets geleerd waarover ik nog niet geblogged heb, maar gezien de fouten die ik gemaakt heb in de toets van week twee gaat dat wel komen!

Groet Marcel

 

Geplaatst op 1 juni 2016, in Miscellaneous. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Kennis delen? Ja graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: