Een app maken kost geld


Ha Judith,

Steeds meer vragen komen richting de faculteit of we een app kunnen maken. En ja dat kunnen we met een werkstudent, binnen een vak, in het Center of Innovation and Services (CIS) a.k.a. de proeftuin, met stagaires of afstudeerders. Echter we werken met studenten, dus no guarantees en helaas geen services. Jawel het is dan wel goedkoper, maar ik zou het alleen gebruiken voor innovaties waar je zelf niet aan toe komt.

Het is dan lastig om toch een beeld te geven wat de ontwikkeling van een dergelijke app kost.

IMG_0113

Het bedrijf ITNext geeft dat beeld door het stellen van 10 vragen en daarbij aan te geven wat welke keuze kost. Zo is een ontwikkeling voor zowel iPhone en Android duurder dan als je dat slechts op een van doe twee doet. Een mooi beeld wat een goede indicatie geeft. Ik moet Miguel bedanken dat hij de engelse variant op facebook heeft gezet.

http://www.itnext.nl/hoeveel-kost-een-app/

Wellicht handig voor later.

Groet Marcel

Geplaatst op 6 februari 2015, in Technology. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Kennis delen? Ja graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: