ICTDelta


Ha Marcel,
Zoveel interessante congressen de komende weken: IPON, UGameULearn, BDUpdate, iTunesU-bijeenkomst, HBO-Congres Boeien en binden, E-reading event. Alleen de laatste 2 staan op mijn lijstje, van de andere hoop ik van collega’s wat terug te horen. En ik volg de tweets natuurlijk.
Van onze I-stagiair Simone kregen we de aankondiging van ICTDelta. Ook reuze interessant, maar ja een mens kan niet alles.
In het recente nummer van het tijdschrift Intellectueel kapitaal las ik (vanmorgen eindelijk) het artikel “ICT-sector: kwetsbare innovatiemotor”. Dit zal jou -als betrokkene bij de opleiding Informatica ;)- ook zeer interesseren. Ik weet dat je het druk hebt maar je moet dit echt even lezen! Heb nu toch wel een beetje spijt dat ik dit voorbij laat gaan, maar mijn agenda voor de 18e is inmiddels al weer gevuld met afspraken.
Ik was me nou aan het afvragen of ik deze link nu via de e-mail, Blackboard of ons nog te starten intern weblog šŸ˜‰ nu moest gaan delen. Want het is ook interessant voor onze Plein- en ICTOS-collega’s. Maar zo in de wandelgangen hoor ik toch wel wat reacties op ons blog, dus misschien hebben we in de afgelopen maanden toch ook wel wat Zuydlezers aan ons verbonden. Dus gooi ik het maar weer de wijde wereld in! Das gemakkelijker šŸ™‚
Veel leesplezier
Judith

Geplaatst op 9 maart 2010, in Geen categorie en getagd als , , . Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Kennis delen? Ja graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: